Teva groep

Teva bevindt zich wereldwijd in de top van de farmaceutische bedrijven en is uitgegroeid tot de grootste leverancier van generieke geneesmiddelen ter wereld. In de farmaceutische sector onderscheidt Teva zich door haar productengamma evenwichtig te verdelen over generieke en eigen innovatieve geneesmiddelen, en daarenboven door zelf actieve farmaceutische grondstoffen te produceren. Teva zal in de toekomst blijvend nieuwe gebieden verkennen, op zoek naar innovatieve geneesmiddelen die uw levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Meer dan 100 jaar ervaring

Teva werd opgericht in 1901 en kan dan ook bogen op een lange traditie van leiderschap en toewijding. Ondertussen is Teva wereldleider in generieke geneesmiddelen en behoort het tot de top vijftien van de farmaceutische bedrijven in de wereld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Israël. Daarnaast is Teva actief in 60 landen en stelt het bedrijf wereldwijd 44.000 mensen tewerk.

Teva is actief in heel wat uiteenlopende domeinen, maar de werking is eenvoudig en duidelijk. Op die manier behouden we onze leidersplaats en onze sterke concurrentiepositie. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en lancering van generieke geneesmiddelen en eigen innovatieve geneesmiddelen. Ons portfolio dekt alle grote therapeutische domeinen en een brede waaier aan doseringsvormen. Daarnaast produceren en leveren we actieve farmaceutische ingrediënten (API) aan internationale geneesmiddelfabrikanten.

Teva slaagt er al meer dan een eeuw in om zijn concurrentiepositie te behouden via:

  • kwalitatief hoogstaande aanbiedingen
  • focus op klanten en patiënten
  • evenwichtig productportfolio (zowel generisch als innoverend)
  • integratie van farmaceutische en API-activiteiten
  • combinatie van wereldwijde werking en lokale dienstverlening voor klanten
  • internationale aanwezigheid via een netwerk van wereldwijde filialen afgestemd op de lokale markt