Bedrijfsprofiel

Gericht op uw behoeften

Een vereenvoudigd, uniform Teva biedt flexibele en toegankelijke oplossingen voor patiënten.

Onze missie is een wereldleider te zijn in generieke geneesmiddelen en biofarmaceutica, om het leven van patiënten over de hele wereld te verbeteren. Al meer dan een eeuw lang gebruiken gezondheidszorgverleners, patiënten en verzorgers geneesmiddelen van Teva.

Teva bespaart patiënten en gezondheidszorgsystemen jaarlijks miljarden dollars door toegankelijke generieke alternatieven aan te bieden voor merkbehandelingen 01. Vandaag is een op de negen generieke recepten in de VS 02, een op elke zes generieke voorschriftpakketten die in het Verenigd Koninkrijk geleverd worden 03 en een op de acht recepten in Duitsland 04 een Teva-product. 

We streven ernaar innovatieve gespecialiseerde behandelingen te ontwikkelen. In de afgelopen paar jaar hebben we behandelingen gelanceerd die zich richten op de behoeften inzake migraine en bewegingsstoornissen.

Samen met ons uitgebreide productaanbod, is het de reikwijdte van ons werk dat Teva een wereldleider maakt. We leveren meer dan 3500 verschillende producten aan patiënten in meer dan 60 landen. 05 Onze portefeuille behoort tot de grootste onder de farmaceutische bedrijven wereldwijd. Elke dag nemen bijna 200 miljoen mensen over de hele wereld een Teva-medicijn 06 in en meer dan 1 miljoen recepten in de VS worden dagelijks vervuld met een Teva-product 02.

Om onze patiënten in Los Angeles of Lima, Montevideo of Moskou te bereiken, is de wereldwijde toeleveringsketen van Teva onder de grootste en meest complexe van alle farmaceutische bedrijven. Ons netwerk van 43.000 werknemers en 70 wereldwijde productielocaties werken rond de klok 05. Elk uur is er een vliegtuig in de lucht, een schip op de zee of een vrachtwagen onderweg om Teva-medicijnen te leveren aan apotheken en ziekenhuizen. Onze ambitie is dat onze patiënten het juiste geneesmiddel kunnen krijgen waar en wanneer ze dat nodig hebben.

Ons leiderschap is gevormd door onze mensen en cultuur, en is trouw gebleven aan ons bescheiden begin. Sinds Teva in 1901 in Jeruzalem werd opgericht, is ons leiderschap gekenmerkt door vasthoudendheid, ondernemersgeest en een ambitie om het leven van mensen te verbeteren. We zijn verheugd om de gezondheid van generaties van Teva-patiënten nog jarenlang te kunnen helpen verbeteren.


Voetnoten

 1. Back to contents.

  MGA Economic Impact Study gedateerd juni 2017

 2. Back to contents.

  Gebaseerd op IQVIA NPA - Generic Trx by Corp – MAT maart 2019

 3. Back to contents.

  Gegevens beschikbaar op verzoek: UKMED180180 vCertification 1.2 DOF 148a 1 in 6 voorschriftpakketten

 4. Back to contents.

  Generic Association Pro Generika, gebaseerd op IGES-berekening in 2018 (INSIGHT Health)

 5. Back to contents.

  Gegevensbron voor aantal producten: Teva Global Operations

 6. Back to contents.

  Interne analyses uitgevoerd door Global Insights, Access & Technologies, ter schatting van het aantal Teva-consumenten. D.d. aug 2016 en apr 2019

Deel dit artikel: