Onze kernwaarden

Wat we iedere dag doen is van belang.

We passen passie en toewijding toe om de gezondheid te verbeteren. Onze cultuur draait niet alleen om wat doen we, maar hoe we het doen.

Onze waarden drukken uit waar we in geloven. Ze vertegenwoordigen het beste in ons en ze leiden ons in alles wat we doen. Onze missie en waarden werden door onze mensen ontdekt. Ze evolueerden uit verhalen die onze bijzondere geest en cultuur aantonen, en ze vertegenwoordigen die kwaliteiten die ons uniek maken.

Teva’s missie is een wereldleider te zijn in generieke geneesmiddelen en biofarmaceutica, om het leven van patiënten te verbeteren.

Het geeft betekenis aan alles dat we doen en het vormt de reden waarom we elke ochtend naar het werk gaan. Het gaat over ons, de mensen van Teva, om onze toewijding, capaciteiten en vaardigheden toe te passen, en ook over onze passie en menselijke touch, om betere dagen te bezorgen en betere gezondheid te bieden aan miljoenen mensen wereldwijd. Onze missie en waarden leiden ons om te verzekeren dat u - onze patiënten, onze klanten, onze collega’s en onze gemeenschappen - centraal staan bij elke beslissing die wij nemen.


Toonaangevend

We streven ernaar om een marktleider en een toonbeeld van uitmuntendheid te zijn in een voortdurend veranderende omgeving. We zijn vol passie om de eerste op de markt te zijn en om kansen te realiseren. Wij geloven dat leiderschap gebeurt met en door mensen.


Focus en verantwoordelijkheid

We concentreren ons bij alles wat we doen. We definiëren duidelijke doelstellingen en richten onze inspanningen, aandacht en energie om die te behalen. We doen wat we zeggen en we houden onszelf verantwoordelijk voor onze acties en resultaten.


Samenwerken om ons doel te bereiken

We werken allemaal voor één bedrijf, Teva. Door doeltreffender samen te werken, in nauwe samenwerking en afstemming, benutten we ons volledige potentieel en bevorderen we ons succes.


Innoveren waar we waarde creëren

We innoveren om waarde te creëren voor patiënten, onze partners in het gezondheidszorgsysteem en onze belanghebbenden. We zoeken voortdurend naar originele en betere manieren om uit te blinken, en oplossingen te creëren voor huidige en toekomstige onvervulde behoeften.


Zorgzaam

Wij geven om anderen. We geven om het welzijn van patiënten, zorgverleners en de gemeenschappen die we aanraken. We geven om onze collega’s, en we creëren een respectvolle, diverse en inclusieve werkomgeving.


Onze families trots maken

Teva verbetert de gezondheid van mensen en draagt elke dag bij aan hun welzijn. We doen dit door integer te handelen en ons aan de hoogste normen van kwaliteit, ethiek en naleving te houden.

Deel dit artikel: