Toewijding aan een wereldwijde uitdaging wat betreft gezondheid

Getty Images / monkeybusinessimages

Onze toegewijde inspanningen om het inzicht en de behandeling van meerdere chronische aandoeningen te verbeteren

Door continue gesprekken met gezondheidsleiders en patiënten hebben we een opkomende wereldwijde gezondheidsuitdaging geïdentificeerd, en Teva bevindt zich in een unieke positie om deze aan te pakken. Meerdere chronische aandoeningen (multiple chronic conditions, MCC) worden gekenmerkt door de aanwezigheid van twee of meer chronische aandoeningen. Deze kunnen bestaan uit chronische ziekten waarvan de meeste niet-overdraagbaar zijn, zoals cardiovasculaire ziekten, maar bestaan ook uit enkele overdraagbare ziekten, zoals tuberculose en hiv. MCC betreft één van de drie volwassenen over de hele wereld.

De groeiende belasting van MCC vergroot de complexiteit van de behandeling, verhoogt de kosten van de gezondheidszorg exponentieel en beïnvloedt vooral individuen, verzorgers, gemeenschappen en gezondheidszorgsystemen.

Teva zet zich in om MCC te helpen aanpakken door het ontwerpen en invoeren van op bewijs gebaseerde zorgprogramma's, gericht op concrete uitkomsten, te ondersteunen. Door met partners uit verschillende sectoren samen te werken, hebben we de mogelijkheid om de levenskwaliteit van mensen met MCC te verbeteren en tegelijkertijd de gezondheidskosten voor individuen en de maatschappij te verlagen.

Vind meer informatie over MCC hier en lees een onafhankelijk rapport over de wereldwijde staat van MCC opgesteld in opdracht van Teva.

Deel dit artikel: