Bijdragen aan een gezonde maatschappij

Voor Teva is een gezonde maatschappij één waarin personen toegang hebben tot middelen en omstandigheden die hen in staat stellen hun levens op de meest gezonde manier te leven. We streven ernaar om die gezonde maatschappijen over de hele wereld te bevorderen via ons portfolio en meer, en we stellen patiënten centraal in alles wat we doen. De perspectieven en ervaringen van onze patiënten inspireren ons om hun holistische zorg te ondersteunen en om wereldwijde uitdagingen inzake gezondheid aan te pakken. Het cultiveren van gezondere maatschappijen stelt ons in staat om mensen over de hele wereld te ondersteunen op hun unieke wegen naar welzijn; en daarbij creëren we waarde voor zowel de maatschappij als voor ons bedrijf. 

Wij leveren een bijdrage aan een gezonde samenleving door de toegang tot betaalbare behandelingen te vergroten, wetenschap en innovatie te bevorderen, patiënten en hun zorgverleners en zorgprofessionals te betrekken en wereldwijde gezondheidsprioriteiten vooruit te brengen.

Toegang en betaalbaarheid

Wij geloven dat iedereen toegang tot kwaliteitsgeneesmiddelen moet hebben. Als toonaangevende leverancier van geneesmiddelen streven we ernaar om kwaliteitsvolle, betaalbare geneesmiddelen te maken voor meer mensen op meer plaatsen over de hele wereld. Wereldwijde aanbestedingen inzake gezondheid en ondersteuningsprogramma's voor patiënten stellen ons in staat om het bereik van onze geneesmiddelen uit te breiden. We doneren onze geneesmiddelen ook aan maatschappijen die deze nodig hebben en werken samen met non-profitorganisaties, overheden, zorgverleners en collega’s in de sector om patiënten, zorgverleners en de samenleving te voorzien van de diensten die ze nodig hebben. 

Wetenschap en innovatie

Teva produceert innovatieve gespecialiseerde geneesmiddelen voor patiënten, van wie sommige onbehandelde en onderbehandelde aandoeningen hebben. We ontwikkelen, personaliseren en verbeteren gespecialiseerde behandelingen en verbeteren onderzoek en ontwikkeling voor gespecialiseerde biologische geneesmiddelen en biosimilars, complexe geneesmiddelen uit levende cellen en organismen. We gebruiken onze kennis ook buiten de muren van ons bedrijf, waardoor onze unieke expertise beschikbaar wordt gesteld om lokale gemeenschappen te onderwijzen en sterker te maken.

Patiëntenbetrokkenheid

Onze ambitie om het leven van patiënten te verbeteren gaat verder dan het leveren van producten. We weten dat patiënten nood hebben aan hulp bij hun behandelingsplannen, een gevoel van gemeenschap met anderen met vergelijkbare ervaringen en toegang tot nauwkeurige informatie online. Wij ondersteunen patiënten, zorgverleners en zorgprofessionals door in onderzoek te investeren om het perspectief van de patiënt te begrijpen, hen te onderwijzen, het bewustzijn in verband met hun aandoening te vergroten en middelen en tools te creëren om mentaal, sociaal en psychologisch welzijn te bevorderen.

Wereldwijde gezondheidsprioriteiten

De wereld van vandaag staat voor dringende gezondheidsuitdagingen, waarvan vele invloed hebben op de patiënten die we dienen. Als grootste producent van antibiotica en toonaangevende leverancier van veel geneesmiddelen op de lijst van essentiële geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie erkennen we onze verantwoordelijkheid om deze uitdagingen aan te pakken. Wij passen onze expertise en middelen toe op het begrijpen en aanpakken van groeiende problemen, zoals niet-overdraagbare ziekten en antimicrobiële resistentie, in samenwerkingen met meerdere stakeholders, inspanningen voor kennisleiderschap, industriële partnerschappen en patiëntenprogramma's.

Deel dit artikel: