Kwaliteit die u kunt vertrouwen

Vanaf het moment dat onderzoek en ontwikkeling begint tot de tijd dat onze geneesmiddelen patiënten bereiken, is Teva’s toewijding aan kwaliteit compromisloos.

Teva’s uitgebreide wereldwijde operationele netwerk omvat ongeveer 25.000 werknemers in meer dan 70 productielocaties in meer dan 30 landen 01.

Teva integreert haar generieke en gespecialiseerde capaciteiten in wereldwijd onderzoek en ontwikkeling om aan de behoeften van patiënten te voldoen door de ontwikkelingsmogelijkheden voor geneesmiddelen te combineren met apparaten, diensten en technologieën. 

We streven ernaar om kwalitatieve generieke en gespecialiseerde geneesmiddelen te leveren aan verschillende markten - snel en doeltreffend.

Het team dat dit doet, omvat verschillende afdelingen van ons bedrijf, waaronder onderzoek en ontwikkeling (Research & Development), kwaliteitsborging (Quality Assurance), regelgevende zaken (Regulatory Affairs), wetenschappelijke en logistieke ondersteuning (Scientific and Logistical Support), klantendienstverlening, marketing en verkoop. 

Teva heeft het voordeel om verticaal geïntegreerd te zijn, wat betekent dat een groot deel van onze actieve farmaceutische ingrediënten (API’s) worden geleverd door ons eigen API-productiebedrijf, TAPI

TAPI biedt in feite reeds vanaf de ontwikkelingsfase een unieke toegang tot gemeenschappelijke en exclusieve API’s, waardoor de tijdige introductie van generieke producten op de markt mogelijk wordt. 

Kwaliteitsborging

Teva’s toewijding aan kwaliteit is compromisloos en wij produceren volgens de hoogste kwaliteits- en nalevingsnormen. Deze focus is duidelijk in elke fase van de ontwikkeling en productie van onze geneesmiddelen. Al onze productieprocessen worden gevalideerd en producten worden getest en gecertificeerd, met behulp van de allernieuwste testapparatuur in de loop van het gehele productieproces, wat waarborgt dat aan de hoogste kwaliteits- en nalevingsnormen werd voldaan.

Teva Global Operations is toegewijd aan het optimaliseren van de prestaties van onze wereldwijde toeleveringsketen, vanaf het moment dat we onze eerste grondstoffen aanschaffen tot het moment dat onze geneesmiddelen patiënten bereiken. We weten dat een tijdige, betrouwbare en kostdoeltreffende wereldwijde distributiecapaciteit van cruciaal belang is om klanten en patiënten veilige, doeltreffende en hoogkwalitatieve producten te bieden waar en wanneer ze nodig zijn. Onze technologisch geavanceerde distributiefaciliteiten met hoog volume stellen ons in staat om snel en betrouwbaar producten van topkwaliteit te leveren.


Voetnoten

  1. Back to contents.

    Op basis van interne gegevens van Teva Global Operations 2018

Deel dit artikel: