Durf anders te zijn

Werk met Teva mee om miljoenen mensen wereldwijd een betere dag te bezorgen.

Teva werkt al meer dan een eeuw aan het bevorderen van uitmuntendheid, en momenteel is het een wereldwijd toonaangevend generiek farmaceutisch bedrijf en een van de top 15-bedrijven in de industrie 01. Met meer dan 43.000 werknemers in 60 landen wereldwijd 02, zijn de diversiteit in zichtpunten, ervaring en talent binnen Teva essentieel voor onze voortdurende prestaties. Onze krachtige organisatorische cultuur biedt u de mogelijkheid om een echt verschil te maken in het leven van mensen en om waarde toe te voegen aan uw carrière.

Hebt u geweldige ideeën?

Teva is een plek waar geweldige ideeën opbloeien. Wij geloven in het geven van bevoegdheid aan onze werknemers, hen nieuwe uitdagingen te bieden en hen in staat te stellen professioneel te groeien. Wij bieden onze mensen:

  • een brede waaier aan functies en expertisevelden
  • een unieke creatieve organisatorische cultuur
  • een schat aan mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei

Geïntegreerde innovatie

Innovatie vormt de kern van alles wat we doen bij Teva. Om onze voorsprong te behouden in een voortdurend veranderende omgeving, passen we een creatieve, holistische benadering toe voor het ontwikkelen van geneesmiddelen en nog veel meer -- van nieuwe moleculen en biologische behandelingen tot complexe generieke geneesmiddelen, digitale integratie en toonaangevende productiemethoden. We ontwerpen toegankelijke, hoogwaardige behandelingsoplossingen die inspelen op de noden van de patiënten om hun leven beter te maken.


Voetnoten

  1. Back to contents.

    Gebaseerd op inkomstgegevens voor 2018 uit openbare dossiers

  2. Back to contents.

    Teva jaarverslag 2018

Deel dit artikel: