Een verantwoordelijk bedrijf leiden

Bij Teva is een verantwoordelijke onderneming er een die sterke praktijken en controles toepast en handhaaft om ervoor te zorgen dat alle activiteiten ethisch en transparant worden uitgevoerd. Als wereldwijd bedrijf dat een invloed heeft op de gezondheid en veiligheid van miljoenen mensen, erkennen we onze verantwoordelijkheid om onze zakelijke activiteiten integer te houden en het milieu en onze werknemers te beschermen. Op deze manier werken helpt onze duurzaamheid op lange termijn te garanderen, zodat we ons kunnen richten op wat het belangrijkst is - de gezondheid verbeteren.

Wij leiden een verantwoordelijk bedrijf door naleving, ethiek en transparantie te bevorderen, het milieu te beschermen, duurzaamheid in onze toeleveringsketen te verbeteren, patiëntveiligheid te garanderen en onze mensen te betrekken en ondersteunen.

Naleving, ethiek en transparantie

We houden ons aan de hoogste professionele en ethische normen, omdat dit onze morele waarden weerspiegelt. Onze allesomvattende benadering van naleving is ontwikkeld om een cultuur van ethiek en eerlijkheid te cultiveren. Dit omvat trainingen over de gedragscode voor alle nieuwe werknemers, en campagnes en systemen voor opleiding in ethisch gedrag om ons bedrijf met ons Office of Business Integrity van binnenuit te beschermen. 

Milieubehoud

Als toonaangevende leverancier van kwalitatieve generieke geneesmiddelen en actieve farmaceutische ingrediënten (Active Pharmaceutical Ingredients, API's) met 70 productiefaciliteiten over de hele wereld is het onze fundamentele verantwoordelijkheid om alle toepasselijke wetten, voorschriften en andere vereisten na te leven die zijn ontworpen om het milieu te beschermen. We streven ernaar de impact van onze activiteiten te verminderen, met betrokkenen samen te werken en het Global Environment Health and Safety Management System (EHSMS) van Teva te implementeren om ervoor te zorgen dat we milieu-, gezondheids- en veiligheidsrisico's, nalevingsverplichtingen en prestaties op een doeltreffende manier beheren.

Toeleveringsketen

Wij verwachten de hoogste ethische normen in onze hele toeleveringsketen, omdat leveranciers een integrale rol in ons bedrijf spelen en ons vermogen beïnvloeden om dagelijks kwalitatieve geneesmiddelen aan patiënten te leveren. We volgen de corrigerende acties van leveranciers met een hoog risico, verhogen de diversiteit van leveranciers en stimuleren initiatieven met belangrijke partners om gedeelde waarde in de hele toeleveringsketen van de sector te verhogen.

Patiëntveiligheid

Teva benadert de kwaliteit en veiligheid van geneesmiddelen op een uitgebreide, transparante en compromisloze manier. Dit omvat het zorgvuldig monitoren van al onze geneesmiddelen, het uitvoeren van grondige evaluaties in elke fase van hun levenscyclus en het identificeren van kansen om het risico op namaakgeneesmiddelen te verminderen. 

Onze mensen

Wanneer onze werknemers betrokken, gezond en veilig zijn, kunnen ze hun volledige potentieel benutten. Het is onze verantwoordelijkheid om in hun welzijn en succes te investeren en een verrijkende, lonende werkomgeving te bieden. Wij ondersteunen onze werknemers door middel van gezondheids- en welzijnsprogramma's, opleidingen inzake leiderschap en professionele ontwikkeling en initiatieven die zijn ontworpen om hun veiligheid te beheren.

Deel dit artikel: