Therapeutische gebieden

Een overzicht van onze belangrijkste therapeutische gebieden

Centraal Zenuwstelsel (CZS)

Teva zet zich in om geneesmiddelen te leveren om te voldoen aan de noden van patiënten en families die getroffen worden door aandoeningen van het centrale zenuwstelsel (CZS).

Teva is een wereldleider in behandelingen voor aandoeningen van het centrale zenuwstelsel (CZS), en biedt in landen over de hele wereld producten aan voor de behandeling van onder meer patiënten met multiple sclerose, de ziekte van Parkinson, epilepsie en slaapstoornissen.
Daarnaast heeft Teva ook een innovatieve behandeling ontwikkeld voor de preventieve behandeling van migraine.
Teva ontwikkelt ook innovatieve oplossingen voor de pijnbehandeling van artrose.

Ademhalingszorg

Teva zet zich in voor het leveren van kwalitatieve behandelingen voor mensen die lijden aan ademhalingsziekten, waaronder astma, allergische rhinitis en chronische obstructieve longziekte (COPD). Onze innovatieve benadering van ademhalingszorg is gericht op het optimaliseren van behandelingen via nieuwe toedieningssystemen en geneesmiddelen die zijn ontworpen om de noden van patiënten aan te pakken.

Teva richt zich op het ontwikkelen en verstrekken van behandelingsopties die twee belangrijke problemen binnen het huidige behandelingslandschap voor ademhalingsziekten aanpakken: 1) therapietrouw, en 2) astma die niet onder controle blijft, ondanks het gebruik van een standaardbehandeling.
Bij de behandeling van astma is het doel om astmacontrole te behouden, zodat mensen met astma een goede longfunctie kunnen behouden, minder symptomen vertonen en minder astma-aanvallen ervaren. 
Teva levert momenteel een reeks ademhalingsgeneesmiddelen, waaronder de controle- en noodtherapie. We zetten ons eveneens in voor de ontwikkeling van nieuwe behandelingsopties. Teva richt zich op het combineren van onze geïntegreerde sterke punten inzake gespecialiseerde geneesmiddelen (waaronder zowel kleine moleculen als biologische middelen), inhalers en generieke geneesmiddelen. 
Naast onze momenteel beschikbare geneesmiddelen heeft Teva een brede pijplijn aan behandelingsopties die momenteel in ontwikkeling zijn met als doel het versterken van ons productaanbod en het aanpakken van de medische noden binnen de ademhalingsgemeenschap.

Oncologie 

We maken een groot verschil in het leven van patiënten met kanker. Wij leveren een verscheidenheid aan behandelingen, waaronder verschillende biologische geneesmiddelen die deel uitmaken van het behandelingsregime voor oncologiepatiënten. Zo biedt Teva een innovatieve behandeling aan voor een zeldzame, maar agressieve vorm van leukemie, genaamd APL. Daarnaast hebben we ook een geneesmiddel om patiënten te helpen in hun strijd bij uitgezaaide borstkanker, en verschillende middelen om patiënten te ondersteunen bij de bijwerkingen van chemotherapie. Hiermee hopen we het verschil in kwaliteit van leven te maken voor patiënten.

Deel dit artikel: